Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2017

Uitreiking en verkoop boerderijenboek Tienhoven / Oud-Maarsseveen en de Bethunepolder

27 oktober om 15:30 - 17:00
Paviljoen De Wilgenplas Maarssen

De uitreiking zal plaats vinden op vrijdag 27 oktober om 15.30 uur in Paviljoen De Wilgenplas. Na de eerste uitreiking worden ook de andere verkocht aan onder meer de intekenaars en belangstellenden. Auteur van het 3de boerderijenboek is Henk Blaauw.

Piet Bakker Buitendag Tienhoven

Streekmuseum VredeGoed Tienhoven, Heuvellaan 7
Tienhoven,
+ Google Maps

De Historische Kring Maarssen is ook aanwezig met een stand. We verkopen dan ook het nieuw uitgebrachte boerderijenboek van Tienhoven en Oud- Maarsseveen door auteur Henk Blaauw. Ook voor de intekenaars is er de mogelijkheid om het boek op te halen.

november 2017

Vrijwilligersdag Bisonspoor

4 november om 10:00 - 16:00
Bisonspoor Maarssenbroek

Dit jaar staan we met onze stand voor de HEMA om de Historische Kring Maarssen te promoten en vrijwilligers te werven.

Meer weten »

Lezing Industrieel Erfgoed (omgeving Maarssen)

16 november om 20:00 - 22:00
De Open Hof, Kerkweg 60
Maarssen, Nederland
euro5

Op donderdag 16 november is de tweede¬† lezing van dit seizoen. De lezing gaat over Industrieel Erfgoed omgeving Maarssen door Dr. Erik Nijhof. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro.

januari 2018

Lezing “Vier eeuwen tafelcultuur”

11 januari 2018 om 20:00 - 22:00
De Open Hof, Kerkweg 60
Maarssen, Nederland
euro5

Lezing vier eeuwen tafelcultuur door Jet Pijzel uit Loenen. Leden hebben gratis toegang en niet-leden betalen 5 euro.

+ Exporteer Evenementen