• Dit evenement is voorbij.

Jaarlijkse excursie Historische Kring Maarssen (uitgesteld door coronavirus)

16 mei om 08:30

Excursie naar Hoorn – zaterdag 16 mei 2020

De jaarlijkse excursie van de Historische Kring Maarssen gaat naar Hoorn. Dit oude VOC-stadje aan het IJsselmeer is het bezoeken meer dan waard.

’s Ochtends zullen wij onder leiding van stadsgidsen een wandeling maken. Tussen de middag kan er op eigen gelegenheid geluncht worden. In de middag hebben wij een bezoek gepland aan het Museum van de 20e Eeuw, gevestigd op het Oostereiland in het voormalige gevangenisgebouw; een ware trip door ‘Memory Lane’, want er is een interessante expositie samengesteld over de diverse decennia van de afgelopen eeuw met de daarbij behorende gebruiksvoorwerpen, meubelstukken e.d.

Wij vertrekken om 08.30 uur van het Harmonieplein en maken na aankomst een koffiestop.

U kunt zich opgeven tijdens de jaarvergadering op donderdag 12 maart 2020 en ook daarna bij onze penningmeester Ronald van Tongeren, bij voorkeur per e-mail via het adres rtongere@ziggo.nl of telefonisch ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 0346-56 66 96. Gelijktijdig moet het verschuldigde bedrag worden overgemaakt op rekeningnummer NL93INGB0002907376 ten name van de penningmeester HKM.

De deelnameprijs per persoon bedraagt € 33,00 voor leden en € 38,00 voor niet-leden van de HKM. Gebruik van een Museumkaart geeft een korting van € 10,00.Uw deelname is pas definitief als wij het geld ontvangen hebben. Entrees en koffie zijn bij het deelnamebedrag inbegrepen.

Excursie uitgesteld tot voorjaar 2021 door coronavirus

Datum: