Zoals het er nu naar uit ziet ben ik in juli van dit jaar klaar met het verzamelen van gegevens en foto’s voor bovenstaand boek. Ik verwacht dat eind oktober de uitgifte plaats vindt.Het zal, net als het boek ‘Verdwenen en bestaande boerderijen te Maarssen en Oud-Zuilen’, een boek worden op A4 formaat met hard kaft, voorzien van bewonersgegevens vanaf 1850 en vele mooie foto’s in zwart/wit. Het zal ongeveer 400 blz. dik worden en voor intekenaars 25 euro gaan kosten. In de winkel gaat dit boek 30 euro kosten.

Indien u wilt intekenen voor het boek en met naam en plaats vermeld wilt worden in het boek, verzoek ik u mij de volgende gegevens te verstrekken:

– Voorletters of voornaam, achternaam en woonplaats.

– Ook graag het aantal exemplaren dat u wilt afnemen.

Mocht u nog wat meer willen weten, dan kunt u altijd kontakt met mij opnemen.

Henk Blaauw

Hist. Kring Maarssen

0346-562425

h.blaauw1@casema.nl