Aanmelden tochtje met de fietsboot

Zoals beloofd in periodiek nummer 1 van het jubileumjaar 2022 organiseert de HKM samen met de Fietsboot tenminste 2 tochten met lezing op de Vecht.

De eerste is 19 mei van Goudestein naar Oud-Zuilen, de tweede op 9 juni, van Goudestein naar Breukelen. Beide tochten hebben als thema “wat was en niet meer is”. De lezingen zullen gaan over veranderende landschappen, verdwenen buitenplaatsen en natuurlijk over 1672, het “rampjaar”  voor de Vechtstreek.

Vertrekplaats Goudestein is gekozen vanuit zowel historisch oogpunt als praktisch. Hier kunt u parkeren en eventueel vooraf een bezoek brengen aan het Vechtstreekmuseum (gratis toegankelijk met museum jaarkaart).

De prijs voor de lezing is € 15,- pp. Hiervoor krijgt u een tocht van 2 uur over de Vecht inclusief lezing op de boot. De vertrektijd is 14.00 uur, u bent welkom aan boord vanaf 13.30 uur.

Aanmelden kan via info@defietsboot.nl onder vermelding van lezing fietsboot+datum. Graag in de aanmelding vermelden naam, telefoonnummer en aantal personen.

Betaling zal aan boord gebeuren met pin of contant. Belangrijk om te vermelden, de Fietsboot is toegankelijk voor rolstoel.

We kijken er naar uit om u aan boord te mogen ontvangen.