• Dit evenement is voorbij.

Jaarvergadering Historische Kring Maarssen (uitgesteld door coronavirus)

12 maart om 20:00 - 22:00

Lezing Willem van Leusden

Op donderdag 12 maart vanaf 20.00 uur houdt de Historische Kring Maarssen haar Algemene Ledenvergadering in de Open Hof, Kerkweg 60 te Maarssen, met aansluitend een lezing over Willem van Leusden.

Naast de meer dan 1.000 leden zijn ook niet leden van harte welkom. Zij betalen € 5,00 entree.

Direct na de ALV zal Hans van Bemmel een lezing houden, vanzelfsprekend ondersteund met beeldmateriaal, over de bekende Maarssense schilder en veelzijdig kunstenaar Willem van Leusden. Van Leusden schilderde niet alleen in vele heel verschillende stijlen, maar hij maakte ook etsen, tekeningen, maquettes en zelfs meubels. Daarbij was hij in de 64 jaar dat hij werkzaam was onvoorstelbaar produktief, iets wat zeker niet iedere kunstenaar gegeven is. Voor Hans van Bemmel voorwaar een opgave om uit al dit werk een goede en mooie keuze te maken.

De avond zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Lezing uitgesteld door coronavirus

Datum: